NE ZNAJU NI DA GUGLAJU, A HTELI BI DA VODE DRŽAVU!

Politički pokret “Dosta je bilo” (za protekle tri godine nisu registrovali političku stranku, ispunjavaju li uslove uopšte?), podneo je Upravnom sudu tužbu kako bi od Sekretarijata Vlade pribavili moju profesionalnu biografiju koja je inače, za one koji se bar malo razumeju, javno dostupna na Internetu na profesionalnoj mreži Linkedin. Biografiju su vrlo lako mogli da izguglaju da znaju da koriste Google s obzirom na to da Linkedin koristim već 5 godina.

 

Da se radi o nekoj drugoj stranci ili pokretu, ne bih se trudio da objavljujem bilo kakav blog post. Međutim, ovde se radi o pokretu čiji se članovi predstavljaju kao veliki eksperti za IT, venture capital, koji navodno aktivno koriste Internet… Po svemu sudeći, očigledno je da nisu “dobacili” ni do guglanja, pa stoga svako može da se zapita: Kako će pokret DJB da sprovede bilo šta (Doduše pokazali su da znaju da ne urade ništa na vlasti – Saša Radulovć je diplomirao na znanju da ne uradi ništa dok je bio ministar), kada ne znaju ni Google da koriste, pa pokreću sudski spor?

Totalni je nonsens da pokrećete sudski spor za nešto što je javno dostupno, čak i u slučaju da je u toku kampanja, a vi želite da od toga pravite političku farsu i tako pokušate da skupite jeftine političke poene.

Da skoro ništa niti rade, niti znaju da urade, dokazuje i činjenica sa su pogrešili moje ime i prezime na svojoj zvaničnoj Facebook stranici, pa sam na jedan dan, tog 18.marta, za “dostajebilaše” bio Marko Miletić.

 

Screenshots_

Da stvar bude još gora, presudu Upravnog suda predstavljaju kao svoju veliku pobedu, a ne shvataju da je to zapravo njihov poraz, jer je baš ta tužba pokazala njihovu neozbiljnost i neznanje u onome u šta se kunu. Što se tiče Odbora pravno-informacionog sistema Republike Srbije u istom ne primam nikakvu nadoknadu niti sam u tom odboru zaposlen, a imenovan sam kao predstavnik Ministarstva pravde jer se u istom bavim informacionim tehnologijama. To bi saznali da znaju da guglaju, ali ne znaju.

Na pitanje “Da li je u njegovom slučaju (mom), prekršen Zakon o minimalnim kvalifikacijama za zapošljavanje?” ne bih mogao da dam odgovor jer spominju zakon koji ne postoji. Ali, valjda će im biti lakše ako im kažem da niti jedan zakon Republike Srbije nije prekršen.

Za kraj im dajem savet, jer “stručnjaci” iz DJB verovatno ne znaju da treba da uzmu malo bolji hosting i usavrše sajt jer je često nedostupan pa mi je bilo teško da “linkujem” na njihov sajt.

Ne znam ko bi glasao za one koji ne znaju da guglaju, ne znaju šta je Linkedin i ne mogu da održavaju jedan običan sajt, a pritom IT predstavljaju kao svoju glavnu prednost?

Screenshots_2016-04-11-21-42-48

 

2 thoughts on “NE ZNAJU NI DA GUGLAJU, A HTELI BI DA VODE DRŽAVU!

  1. a,vama je zivot u guglanju,kako si napisao nepismeni.najvaznije,je to,da vi znate kako se lapa,a da se ne provali,samo sto niko nije glup.ceo narod zna,jedini je problem , sto zive u nekakvom strahu,samo nece doveka.kako si ti stekao ono sta sve imas,balavce,a bio si obican golja.to ti objasni narodu ako imas obraza.toliko sam se borio protiv zutih,dok ste vi likovali i postali ste ne isti,nego gori.

    1. Драгане, иако си направио безброј правописних грешака ја прихватам да си ти писменији од мене. Ја од имовине имам ауто који сам купио на кредит, отплатио од плате и од овог посла https://mariomaletic.com/2014/11/16/studija-slucaja-volonterska-internet-kampanja-viktora-ponte/. Сада нисам толико “балав” као што кажеш, али и даље сам “гоља”, да се мењамо верујем да бих лошије прошао… Народ зна све, потпуно се слажем и зато је тако и гласао.

      Свако добро,

      Марио Малетић.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.