Kako kupiti Bitcoin za dinare?

Pošto smo naučili kako da otvorimo wallete, instaliramo programe i vinemo se u svet kripta, treba sada da nastavimo dalje na sledeći korak, a to je: kupovina kripta.Da bismo zaradili novac ipak moramo nešto da uložimo ili da jurimo besplatan kripto po airdropovima o čemu ću pisati nešto kasnije. Elem, postoji više načina na koji možete da kupite kripto za dinare ali treba da znate da fijevi(naknade za konverziju i razlike u kursevima) mogu biti u rasponu od toga da vam neko plati dodatno što uzimate kripto od njega za novac do toga da se ne isplati da ulazete iznose manje od 200evra za kupovinu kripta jer ta jedina nasa menjacnica koju ne bih sad imenovao naplaćuje čak 7.000dinara fiksno naknade za kupovinu kripta za dinare a onda na to još dodatnih nešto oko 4.5%.

Ovako visoke naknade pravdaju visokim naknadama na ETH mreži koju jedino koriste. (Uvedite BCS i TRON i eto rešenja!?). Elem, naknade na eth mreži, takozvani Gwei moze biti prilično visok i razlikovati se do nekoliko puta u raznim pikovima na mreži

Najpovoljnija solucija vam je da se nadjete sa nekim iz ekipe Tether.rs gde mozete proci sa vrlo malim naknadama od 2.5% do 4% bez fiksne provizije. Način zamene kripta je ipak dosta retro za stanje razvoja weba u web3.0. Ukratko, kontaktirate nekog porukom nakon što napravite nalog na tom sajtu ili ako je neko napravio oglas da je odmah ostavio broj – zovete.

Medjutim, dogadja se da niko sa sajta nije likvidan, ne može da dodje ili da postoji neki drugi razlog koji vas sprečava da kupite ili prodate kripto na najpovoljniji način. Šta tada raditi? Na šta uvek možemo ići prilikom ulaska u kripto?

Ukoliko se ne odlucite za centralizovanu menjacnicu ili grupu anonimusa na Tether.rs mogu da preporučim momke koji rade i manje i veće iznose i to svakog radnog dana, cak i vikendom, poenta je da najavite samo dan ranije.

Elem, nalaze se uvek po Novom Beogradu ili Zemunu, obično u restoranu Sač u Rabina Alkalaja kod Zemunskog parka ili MoonZe pivnici u Gospotskoj ulici mada mogu doći i u vaš kraj. Procenti su -4% za kupovinu kripta(Štedite u startu 7.000din! i još neki procenat dole zaista su velike uštede) i -5% za prodaju kripta u evre ili dinare u principu šta vam više odgovara. Podržane su svi veci blockchainovi od Btc, Ether, Bnb, Matic, Tron, a mogu i altovi uz nesto nizi kurs! Takodje potražite i dva alta koja isto imaju lepu prognozu za nekoliko puta gore a za njih placate duplo manji fee samo 2%!

Ukoliko želite kontakt možete pisati na kontakt formi ovde.

Nakon što budete imali na walletu makar 500e ili 100e u Great Serbia tokenu okriću vam kako da to uvećate 2,3,4 ili čak 10 puta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.